Sorter efter emner:

Følelser kan ændres eller opnås gennem en indsats for emotionel regulering. Dette sker ved brug af hjernens eksekutive funktioner. 
Vi er alle fra natures hånd præget af en grad af narcissisme: Man fortaber sig i følelser og kan i kort tid ikke forholde sig til andet en kvaliteten af den følelse man er optaget af.
Anoreksi og konsekvenser - Nikki Glaser er komiker og har sit eget radio show i Los Angeles. Hun er ung, moderne, succesfuld, tæt på at blive en verdernsstjerne og en af de bedste stand-up'ere idag. Men sådan har det ikke altid været...
Ekstreme reaktioner og følelser spiller en stor rolle i borderline personlighedsforstyrrelse. Men hvad er forklaringen på at ens reaktioner bliver så intense? Og hvorfor er det mest ens negative reaktioner der bliver så ekstreme?
Arbejdshukommelsen er den fleksible arbejdsplads, hvor du kan kombinere forskellige emner eller elementer. Det er i arbejdshukommelsen, at du bearbejder dine indtryk og omsætter dem i nye forståelser og udformer elementer af ny planer.
Hvorfor har mennesker med en borderline diagnose oftere samtidigt misbrug og en misbrugsdiagnose?
Patienter med borderline diagnosen har typisk meget delay discounting og meget kortsigtet adfærd. Mange af de mest kortsigtede strategier har den funktion, at man kortvarigt løfter sit humør og sine emotionelle tilstand.
Tilgivelse omfatter, at man nedtoner sine følelser af at være et offer og sine forventninger om få undskyldning, anerkendelse eller kompensation. Derfor kan det i mange tilfælde synes at være for omkostningsfuldt at tilgive, specielt hvis man har høje tanker om sig selv.