Bloggers-by-heart

Bloggers-by-heart

Livsstilsbloggere

Stephaniestar.dk

Bloggen her kommer med indslag, både personlige men også som brevkasseejer, har et hav af privatbeskeder på de sociale medier, som jeg dagligt nu efter 3 år stadig svarer på efter tur. – Efter at jeg har været igennem min bilulykke, skriver jeg en del og holder foredrag om mit liv, vandene er delt, men jeg går selvfølgelig op i dem med mest interesse for den italienske ildsjæl her! Efter jeg vandt årets bedste bryster 2016 i januar i Cirkusbygningen frt, deltaget i primetime i Aftenshowet og i TV New, været brevkasseredaktør på Ekstra Bladet, og skal nu holde foredrag i et stærkt kvindelig forum. Jeg udgiver min biografi i år, og jeg har det vildeste netværk. Jeg støtter hjertesager efter min lidenskab for at hjælpe andre, og jeg er en begejstret ildsjæl med mange flere vinkler og kompetencer end først antaget. Jeg er en sangvisk personlighed, jeg vibrerer, og er levende, og jeg har en sitrende energi. Jeg ejer ingen jantelov, og er min egen.

Stephaniestar.dk

Byguldager.dk

Jeg hedder Vibbe, mit kaldenavn, og jeg fyldte 50 år den 26. januar 2016. Jeg elsker livet, mørk chokolade, min familie, venner og ser verden gennem positive læsebriller :-) På Byguldager vil jeg dele mit liv, min hverdag, gode råd til overgangsalderen, hvordan jeg har håndteret at have stress 2 gang inden 3 år, osv. Jeg tror på, at “Sharing is Caring” og at vi alle kan inspirerer hinanden. Mit liv er startet sent, jeg blev gift med min soulmate Frank den 15. august 2015 og er bonus mor til 2 skønne piger på 13 og 19 år. Med min soulmate Frank ved min side, føler jeg, at mit liv først lige er begyndt. Og livet det skal favnes med alt den kærlighed jeg har og med mørk chokolade :-)

Byguldager.dk

Corporatemor.dk

 Jeg er en ambitiøs 34 årig erhvervsjurist, mor, veninde og kæreste. Jeg prøver at dele min tid fair imellem alle parter, men det er ikke altid det lykkes helt. Jeg arbejder hårdt på at finde min rette work/life balance, hvilket er et af de emner jeg blogger om. Derudover bruger jeg også bloggen til at dele min interesse for karriereudvikling, ligestilling og kontormode.
Jeg håber du får et inspirerende besøg på bloggen.
Corporatemor.dk

Girlinterrupted.dk

Jeg er en nogen og tredive årig post-depressiv, særligt sensitiv, lettere sarkastisk mommy-in-the-making, der spenderer det meste af sin tid i Stockholm omgivet af kærlighed, ligegyldighed, udlængsel og depression – eller blot frygten for den. Her på matriklen deler jeg bramfrit ud af kærlighed og sorger, men min hang til eventyr og smukke sko bliver der også plads til.

Girlinterrupted.dk

Idasblog.dk

I dag er det præcis en måned siden, at min verden tog en uventet drejning. Det er i dag en måned siden, at jeg blev kørt ned på vej hjem fra arbejdet. – Utroligt og skræmmende så hurtigt ens liv kan ændre sig og så er man slet ikke skyldig i det.
Jeg har fået varig mén i ryggen, da jeg har fået skruet 4 ryghvirvler sammen..
Idasblog.dk

 Lisesommerlund.dk

Jeg blogger om livsstil, kropslig og mental sundhed. Jeg elsker livet og vil rigtig gerne dele ud af tips, erfaringer og observeringer, der kan give læseren stof til eftertanke. Jeg er mor til Jules fra januar 2016 og er uddannet laborant og arbejder i forskning.
Lisesommerlund.dk

Lullumut.com

Velkommen til Lullumut.com. Jeg hedder Louise, er 32 år og bosat ved Allerød i Nordsjælland. Jeg er gift og fødte en lille dreng i starten af januar. Til daglig arbejder jeg fuldtid med digital marketing og kundeservice i møbelbranchen
 Jeg blogger om mode og stil, skønhed, interiør, mad, ferie og rejser, bøger mv. Og jeg blogger af den simple årsag, at det gør mig glad.
Lullumut.com

Rejsentilsundhed.dk

Navnet er Sarah Tenna, jeg er 29 år – velkommen til, og tak fordi du er her! Jeg blogger om sundhed, men jeg anser mig ikke som en sundhedsguru. Jeg har kæmpet en stor del af mit liv med min vægt, mit selvværd, stress – alt jeg er. I 2017 gik jeg ned med stress for anden gang, og det gik op for mig, at jeg måtte tage mit helbred og mit velbefindende alvorligt. Denne blog er min dokumentation af de ting som jeg har fundet under vejs, hjælper mig i rejsen mod at blive et stressfrit, sundere, gladere individ! Jeg håber at kunne give noget videre til andre, de ting jeg har lært.
Rejsentilsundhed.dk

Seventyone.dk

Hej, jeg hedder Pernille. Jeg er uddannet som rengøringstekniker, og bor på Sydhavsøerne, Lolland. Jeg er fra 1971, og derfor hedder bloggen seventyone.dk. God læselyst!
Seventyone.dk

Raskeriet

Mit navn er Hanne Rask, jeg er 49 år, og i næsten 20 år har jeg været journalist. I efteråret 2017 sagde jeg mit mangeårige job på BILLED-BLADET op. Fordi jeg trængte, og fordi jeg mente, der måtte være andet, jeg også skulle nå at prøve i mit liv!

Efterfølgende opstod ideen om at starte en blog. Og ideen kom på fascinerende vis ud af den blå luft, hvilket du kan læse mere om her. Men lang historie kort; Here we are…! Blogger! Jeg skal lige lære at sige det. Og at være det…!

”Jamen er det ikke lidt som at have en Youtube-kanal…”, spurgte min 9-årige, (der siden er blevet ti) da jeg bekendtgjorde min nye (og for alle incl. mig selv) overraskende beslutning.

”Er du gal, hvor bliver det pinligt”, supplerede min 11-årige, (der siden er blevet tolv) ”Du kan få alle de fedeste jobs, og så vil du være blogger…?!”. (Tak, skat.) De er begge piger.

Raskeriet.dk

Stelladue.dk

Velkommen til min livsstilsblog. Jeg er 40 år, gift med Lars og sammen har vi de skønneste piger, Katja og Micka. Min blog er et univers med mine interesser for fotografering, lækkert mad, taekwondo, mine børn, rejser og oplevelser. Velkommen til!
Stelladue.dk

Strikeaprose.dk

Sofie, 28, bachelorstuderende på KU, amerikansk gift. Forkærlighed for feminisme, New York, amerikansk kultur og historie, neglelak, Agatha Christie, krydsord samt sucker for alt med kanel. Skriver som regel med en kat på skødet.

Strikeaprose.dk

Udelukkendelund.dk

Hejsa og velkommen indenfor i mit univers. Jeg hedder Katrine, er 27 år, og bor i Malmø med min mand og vores søn, William. Her på bloggen deler jeg rejsetips og inspiration til mødre, og så skriver jeg om at bo i udlandet samt vores hverdagsliv.
Udelukkendelund.dk

Familiebloggere

Mallemor.dk

Denne blog handler om min hverdag, på godt og på ondt. Jeg skrev, med rystende fødder, mit første indlæg i august 2015, efter mange lange overvejelser om, hvorvidt en blog nu var en god idé. Det har krævet overvindelse og mod, at åbne op på denne måde, da jeg dybest set er et ret privat menneske.
Men jeg havde og har fortsat mange tanker, der brænder for at komme ud og ned på skrift. Jeg havde lyst til, at det skulle være andet og mere end blot en dagbog i skrivebordsskuffen.
Jeg har et håb om, at bloggen kan være med til at nedbryde nogle fordomme og tabuer og jeg ELSKER, når bloggen bliver interaktiv og I læsere, har lyst til at kommentere på mine indlæg.

mallemor.dk

Fabelmor.dk

Fabelmor.dk er en blog for kreative, selvstændige og fabelagtige kvinder, der drømmer om at følge deres passion. Bloggens kernelæser er en kvinde på 25-35 år med et lille barn – og flere på vej – som drømmer om at springe ud som selvstændig, men samtidig sætter familielivet højt.

På bloggen kan du læse idéer og tips til at finde balancen mellem at være selvstændig og mor fortalt fra et passioneret hjerte og med et glimt i øjet. Via lister og guides får du inspiration til at udleve din passion – men også glimt fra alle aspekter af familielivet lige fra hjemmefødsler til kreative og sproglige lege med de yngste. Kort sagt en masse tanker om passion og familieliv!

Bloggen er dog også mit eget private barselsprojekt, hvor jeg forsøger at omforme mit evindelige snakkeri til noget læsværdigt, hvilket jeg fortæller mere om i mit blogindlæg 4 grunde til at starte endnu en mor-blog.

Fabelmor.dk

Hverdagenmedborn.dk

Mit navn er Bettina og jeg er 32 år. Jeg bor i odense med min mand Michael og vores datter Emma på 8 år. Til hverdag arbejder jeg som pædagog i en børnehave. Tidligere har jeg også arbejdet i vuggestue, og i en kortere periode i sfo og klub. Jeg har siden 2004 arbejdet i institution. Først som medhjælper, og sidenhen som pædagog. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg er mor med stort M og nogle gange er jeg en rigtig hønemor. Jeg elsker at putte med min datter og snakke om, hvad der rør sig i hendes liv.

Hverdagenmedborn.dk

Heltoptilmaanen.dk

Jeg hedder Malene og er en helt almindelig kvinde, som lever et helt almindeligt liv med hund, mand og 2 børn i et hus i forstaden. Jeg er også alt muligt andet, men først og fremmest er jeg MOR. Mine børn og min familie betyder alverden for mig.Jeg er gift med Nat, som er født og opvokset i USA. Nat flyttede til Danmark for at arbejde i starten af 2008. Det var vist meningen, at det skulle være midlertidigt, men et år senere mødte han mig og så blev han hængende i Danmark. Vi blev gift i december 2011 og en måned senere fik vi Eva. 2 år efter kom Lea til verden. For nylig har vi udvidet familien med en lille fræk hundehvalp, som hedder Luna.

Heltoptilmaanen.dk
Henkogthverdag.dk
Katrineloeje
Udelukkendelund.dk
Webmor.dk

Madbloggere

Hverdagsro.dk

Jeg hedder Tina, og min familie er en helt almindelig én af slagsen, med mor, far og 2 børn på 11 og 16, der kan li’ at samles omkring vores mad – både når den skal laves og når den skal spises!

Mad er med til at skabe hverdagsro og rammen om hygge hjemme hos os – jeg håber at at du også vil kunne hygge dig med nogle af opskrifterne her fra siden! Opskrifterne er et skønt sammensurium af de opskrifter vi bruger til hverdag i vores familie.

Hverdagsro.dk

Madfilosofie

Madfilosofie er en livsstilblog med fokus på alt det, der er med til at forsøde livet. Her finder du lækre madopskrifter, rejseguides, anmeldelser, sparetips og nyttige køkkentricks. Bag skærmen sidder Anne Sofie på 37 år i det smukke Nordjydeland, der i dagtimerne arbejder i vores allesammens folkeskole. Alle andre timer tilbringes sammen med familie, i partybandet som sangerinde, med skriblerier som freelancejournalist og blogger – ikke mindst i køkkenet som stor madentusiast og kogekone.
Madfilosofie.dk

Mad-til-mor.dk

Bag bloggen står jeg: Line, 33 år, småbørnsmor, madøre og sundhedsrealist. Mit mål er at inspirere andre til en sundere hverdag fyldt med god og velsmagende mad. Opskrifterne, som du finder her på domænet er ikke avanceret kogekunst, men hverdagsretter som er nemme at gå til, velsmagende, sunde og som følger sæsonens råvarer.

Mad-til-mor.dk

Mariasilje.dk

Hej og velkommen til mit univers. Jeg hedder Maria Silje, er 24 år, forlovet med drømmemanden, og bosat i København NV.
Her på bloggen, deler jeg sundere opskrifter, og lidt fra det kommende bryllup.
Mariasilje.dk

Moniamagdalena.com

Mit navn er Monia. Jeg bor i Birkerød med min kæreste Peter & min 7-årige papsøn. Til daglig arbejder jeg som kontorassistent. I min fritid bruger meget tid med at eksperimentere med mad og bagværk i køkkenet – både fordi jeg synes det er herligt og for at være sikker på at min lille “familie” får noget ordentligt og lækkert at spise. Derudover shopper jeg en del (shhh), elsker at spise ude ellers nyder jeg hvad livet har at tilbyde
Denne blog vil bla. blive fyldt med en masse lækre opskrifter, mad artikler, skønhed og små dagligdags historier fra mit liv – Jeg er lidt på usikker grund, da bloggen er ret ny og stadigvæk under opbygning.

Jeg håber at jeg kan fremtrylle spændende læsning, og at I vil følge min rejse……

Moniamagdalena.com

Willowlounge.dk

Jeg har lavet dette site, hvor du finder tips og tricks til at forbedre DIN blog, og du finder også inspiration til sunde opskrifter og dagens middag. Som noget forholdsvist nyt er planter blevet en stor del af min hverdag. Derfor vil du også med tiden finde flere grønne indlæg. Bloggen her er meget personlig og ærlig! Jeg deler min hverdag med dig, set med mine øjne.

Willowlounge.dk

Mode & Skønhed

Cfashion.dk

Hvem står bag Cfashion.dk? Det gør jeg – mit navn er Camilla Cecilie, jeg er gift med manden min og sammen har vi Guldklumpen på 6 år og Prinsessen på 1 år ?

Tanken bag bloggens navn er hvordan jeg ser moden, for mig er det vigtigt at man bruger sit tøj mere end en gang. Man skal have så meget som muligt ud af sine penge. Bloggen er mit fristed, her kan jeg dele hvad der sker i min hverdag. Jeg er gluten og laktose allergiker, hvilket kan ses i mine opskrifter. Samt den lidt specielle mad jeg uploader på min Instagram.

Cfashion.dk

Chelleblog.dk

Mit navn er Michelle Rønn Dyrmose Kristensen. Jeg er 23 år og blogger. Jeg blogger om mode og det der inspirere og interessere mig her i livet. Og så har jeg en stor passion for lingerie<3 Jeg håber, i vil nyde opholdet her, lige så meget som jeg gør det :)
Chelleblog.dk

Vejentilbirkin.dk

“Vejen til Birkin” handler om min drøm om en dag at eje en klassisk sort Hermés Birkin taske. Rejsen beskriver jeg via min personlige stil, min hverdag og mit liv generelt.
Vejentilbirkin.dk

Hobby, have & DIY

FRØKEN LETH

Jeg hedder Kira Leth og er havetosse, men også ekspert i mit liv og i min hverdag. Desuden har jeg 43 års erfaring :-) Er mor til 2 teenagedøtre på 17 og 20 år, og vi bor sammen med min kæreste og hans 21 årige søn. Her er glæde, udfordringer, kærlighed og larm. Men vi er en FAMILIE <3 Vi bor i skønne Assens på Fyn, i en tidligere fodermesterbolig. Det er et godt stykke ude på landet, så vi er omgivet af marker og højt til loftet. Og jeg er vild med det! Huset emmer af sjæl og gode historier og haven er dejligt opvokset, men med plads til at jeg kan udfolde mine ideer om at skabe en romantisk bondehave. Så jeg er igang med at sætte mit eget præg på hele herligheden, og jeg ELSKER det <3

FrøkenLeth.dk

Jeg hedder Bettina Stuhr Lindskow, er 29 år og læser en kandidat i Internationale Udviklingsstudier og Kommunikation på Roskilde Universitet. Jeg har i løbet af min studietid arbejdet for bl.a. Red Barnet, Dansk Flygtningehjælp, SOS Børnebyerne og Amnesty International.

Jeg har altid haft en stor interesse for velgørenhed og det at gøre en forskel for andre. Gør vi alle noget godt for andre en gang imellem (også for dem vi ikke kender), så vil vores tiltag sprede sig som ringe i vandet. Derfor handler denne blog om, hvordan du i det daglige kan være med til at gøre en forskel for andre. Jeg vil linke til spændende velgørenhedsarrangementer, fortælle om egne og andres erfaringer med frivilligt arbejde og arbejdet i NGO-verdenen.

Hver måned bringer jeg også en boganmeldelse af spændene bøger, der vil udvide din horisont.
Overvejer du at arbejde frivilligt i udlandet, tage på højskole, efterskole eller måske læse på universitetet. Og mangler du inspiration til relevante uddannelser som beskæftigere sig med samfundsforhold, kultur, religion, sprog og udviklingslande? Så vil du også kunne finde inspiration her på bloggen.

Ringeivandet.nu
Scrappesanne.dk