Bruger betingelser for praksistilmelding

Din profil bliver offentliggjort på impulskontrol.dk, eventuelt med små rettelser eller tilføjelser (f.eks. overskrifter eller lignende). 
Du har mulighed for at gennemføre ændringer af din profil ved at indsende rettelser. 

Du har også mulighed for at få din profil slettet, hvis der skulle være grund til dette. Send os en mail, så vi kan tage os af dette. 

Prisstruktur

Som udgangspunkt vil alle profiler være gratis indtil videre. Der vil senerere blive mulighed for Premium Profiler med øget annoncering eller promovering. Information om disse services og priser vil blive tilgængelige efterhånden som sitet bliver udbygget til håndtering af dette. 

“Kan jeg nøjet med en gratis profil uden yderligere services?”

Ja. Det er op til dig selv at tilvælge premium services og du kan også bare vælge at forsætte med en gratis profil. Intet varer evigt, men det vil som minimum være muligt at opretholde din gratis profil i 2019 og 2020. 

Skal jeg starte forfra eller kan jeg brug min tidligere profil tekst?

Sp: “Jeg har tidligere tilmeldt mig, men uden at lave en fuld profil tekst med de nødvendige data. Kan jeg genanvende disse tekster eller skal jeg starter helt forfra?”

Vi gemmer indsendte data længe, men alle “halve” profiler blive før eller senere slettet. Hvis du gerne vil brug tidligere indsendt materiale, så send os en mail. 

Yderligere information

Der vil blive adgang til mere information efterhånden som flere muligheder kan realiseret rent teknisk. 

 

 

MediaCreeper