Naltrexon alkohol

Alkohol og eufori

Når den gennemsnitlige person drikke alkohol, han eller hun har en tendens til at have en dejlig tid. Dette skyldes det faktum, at vi normalt drikker, når vi er indstillet til at have en god tid: På partier, når de går ud, eller når fejrer noget positivt. Det er også på grund af de psychotrope virkninger af alkohol, som har en tendens til at frigive en masse endorfiner: Disse er opiods der gør din hjerne se alle ting ekstra positive, mindre worrysome og troubeling. Ting bliver blødere, venligere og mindre smertefuldt. De endorfiner ændrer, hvordan din hjerne percieves verden. Det er lidt ligesom at sætte på rose farvede glases, der vil gøre noget synes pink. Den coloqial navn for denne effekt er “øl googles”, kendt for at gøre enhver kvinde ser smuk og alle ord lyder klogt. Denne artikel vil forhåbentlig gøre det lettere at forstå sammenhængen mellem alkohol, eufori og afhængighed og forklare de positive og negative til naltrexon alkoholbehandling.

Naltrexon og alkohol

Hvis du er berørt af dette mere end de fleste mennesker, du måske være sårbar over for alkohol afhængighed. Jon Stewart (ikke komikeren) beskriver det på denne måde: “. Jeg startede, da jeg var teenager Det var ikke noget særligt ud over det sædvanlige – Jeg opdagede sprut, jeg begyndte at gå til fester, jeg havde en god tid Selvom jeg altid syntes. at have en lidt bedre tid end alle andre. jeg ved nu, at det er at gøre med den måde min hjerne reagerer på belønne kemikalier. Omkring 10% af drikkende, det er tænkt, er alt for følsomme over for fornøjelse stimuli i alkohol, og jeg tilfældigvis er en af dem. “

Den forbedrede eufori er en ønsket effekt når man drikker alkohol, en “feel good faktor”, der motiverer stort forbrug af alkohol i vores kultur. Det er også en stor del af, hvorfor folk kan blive afhængige af alkohol for at have en stor tid, selv om deres liv er temmelig gråt, når ædru. Og det kan køre afhængighed: Hvis de fleste af dine behagelige oplevelser er havde, mens drikker, vil der være en konstant gravitaional træk mod at drikke. Du starter foregribe det tidspunkt på dagen, hvor du kan slappe af med en drink. Måske endda få lidt utålmodig for den tid til at arive. Dette træk kan være en faktor i kørsel op forbrug og i sidste ende afhængighed.

Hvis du er i bedring fra alkohol afhængighed og forsøger at forblive ædru samme tyngdepåvirkning vil være der. Det er virkelig virkelig nemt at blive impulsiv og give efter, når lejlighed præsentere sig selv. Alkohol er forbundet med gode tider og opholder sig ædru kan synes så meget gråt. Og det vil ikke tage meget af en endorfin løft til at gøre din verden eller dit liv synes en lykkelig igen. Enhver lille drink vil gøre din grå og verdslige liv så meget bedre. Hvis du er bare en lille smule impulsiv, kan du tilbagefald.

Hvis du holder have periode med perioder med ædruelighed blandet med perioder, hvor du går tilbage til at drikke der vil være en stærk kontrast mellem de to: Den blanke rose farvede liv, når man drikker og grå ædruelighed. Denne kontrast giver en konstant spænding og hyppige drifter mod at drikke.

Hvis du har god selvkontrol du måske holde sig ædru. Men hvis du af en eller anden grund ikke får nok søvn det bliver svært. Hvis du har nogle meget stressende dage, du måske ikke har nok selvkontrol. Og hvis du bliver udfordret på en måde, der æder dine ressourcer, bliver det meget svært at forblive ædru.

Naltrexon Alkohol Behandling

Naltrexone alkohol behandling er en farmaceutisk måde at hjælpe alkoholikere fra recidiverende. Men hvordan naltrexon alkohol behandling arbejde? Naltrexone alkohol behandling er en måde at håndtere det grundlæggende problem i alkohol afhængighed: At drikke tendens til at gøre dig føler stor, så længe du er beruset. En af nøglerne til succesfuld behandling er at bryde sammenhængen mellem drikkevand og den milde eufori, at resultaterne fra alkoholforgiftning. Is er denne sammenhæng, der bærer tiltrækning og ønsket om alkohol.

Normalt din påskønnelse af alkohol vil være en blanding, hvor det milde eufori vil konkurrere med de mindre vidunderlige virkninger af at drikke. Både eufori og tømmermænd, vil skuffelsen af din familie og freinds, den mangler resultater og andre negative dele af alkoholrelaterede erfaringer indgå en “store billede” evaluering af alkohol og gøre dig lyst alkohol til en højere eller lavere grad. Der er imidlertid en naturlig tendens til at være en smule kortsigtet generelt, så emidiate effekter vil have mere vægt end forsinkede effekter. Det betyder, at den eufori vil tælle for mere end tømmermænd, bare fordi tømmermænd er fjernere i tid end den eufori. Dette gør allerede dit valg af alkohol en mindre objektiv eller “rationelle” valg. Men vent, det bliver værre. En af de vigtigste virkninger af alkohol er at indsnævre tidsramme for, hvad der synes relevant eller vigtigt for dig. Det betyder, at det, der allready skæv retning kort tid strategi bliver endnu mere unballanced som alkohol ændre din hjernefunktion. Healt, uddannelse, omdømme og finansielle prospecst langsomt blive mindre og mindre af en faktor i, hvordan du beslutter ting.

Naltrexon er en opiod receptor blocker: Det vil holde opiods fra aktivering af opioide receptorer i hjernen. Opiods ligesom endorfiner at alkohol forgiftning producerer. Det betyder, at du kan drikke alkohol uden behagelige psychotrope effekter og uden oplevelsen lys eufori. Dette er selvfølgelig præcis, hvad vi ikke ønsker – på kort sigt. Men på lang sigt effekt er yderst nyttigt: Den store kontrast mellem at være ædru og blive beruset vil langsomt dissapate. Efter en periode, hvor drikke er ikke sådan en stor tid, det har en tendens til at få nemmere at forblive ædru. It psykologiske termer dette kaldes uddø: Du får ikke længere det resultat, der gør at drikke til attraktive. Som et resultat, du er så mindre og mindre tiltrukket af at drikke. Den store kontrast falmer til noget, der er mindre vigtig. De konstante trang aftager. Du har brug for mindre selvkontrol at mestre din situation – selv når under stress eller udfordret på en eller anden måde. Kort sagt, kan opholder sig ædru blevet meget nemmere.

Denne metode til naltrexon alkoholbehandling kaldes også Sinclair metode, efter psykologen Dr. David Sinclair, der opfandt fremgangsmåden. Han var inspireret af psykologen Pavlov, som havde vist, at han kunne gøre en hund savle ved at ringe en klokke: Ved ringetoner bell når fodre hunden lyden af klokken blev så tæt forbundet med mad, klokken lyde alene ville gøre hunden savle. Den samme slags forening, der forbinder julepynt med gaver, når du er et barn. Eller måske med god vin, hvis du er voksen.

Pavlov fik meget berømt fra disse resultater og endda vundet en Nobel pris. Men Pavlovs forskning viste også noget mindre kendte: At hvis du holdt ringetoner bell uden at betjene hund middag, ville virkningen fortage sig. Ved at lære psykologi kaldes dette “udslettelse”, og er nu en standard vej til un-learning adfærd, du ikke ønsker.

Hvad der virkelig sker, er, at din hjerne vil forbinde et tidligt tegn på noget vigtigt med den senere forekomst af denne ting, og gradvist bevæge dens følsomhed og reaktioner fra at være følsom over for den faktiske sitation og i stedet bliver følsom over for de “imaginære” repræsentation af den ægte vare . Resultatet er, at i stedet for at reagere på den virkelige synet af mad, du reagerer på opfordringen til middag eller en klokke, der normalt ringet før mad serveres.

Denne form for substitution er nøglen til overlevelse, fordi det lader du reagerer på noget, der er et tidligt tegn på hvad der skal komme. Et tidligt tegn eller endog en tidlig advarsel. Det giver din organisme tid til at omkonfigurere sin indre tilstand på mange måder: Enten savle som med Pavlovs hunde eller til at fremkalde den kaskade af stresshormoner, der lader dig slippe aktuel fare. Den substution af den virkelige med en tidlig repræsentation giver således dig mere tid til at “gøre” alt dette – eller rettere det giver din instinktive reaktioner tid til at udfolde sig, mens du føler en voksende trang til at spise eller køre.

Og netop den passive “passager som” egenskaber af disse reaktioner kan få dig i problemer, hvis din tidligere adfærd har bygget sædvanlige instinktive reaktioner på enhver og alle situationer fjerntilsluttede med en chance for at drikke alkohol. Det er her, naltrexon alkohol behandling passer ind: Hvis du har et problem med at være alt for impulsiv, hvis du mangler selvkontrol i situationer, hvor cravings er trigered af, hvad der foregår i dit miljø – i de tilfælde, naltrexon alkohol behandling kan gøre en forskel for dig . Du gør dit engagement, mens du er på din bedste adfærd og mens du har nok fornuftigt at gøre netop dette. Senere når fristelsen kører højt, og du måske ikke har nok ressourcer til at modstå naltrexon alkohol behandling vil redde dagen for dig. Efter at have taget dig medicin, er du beskyttet (hovedsagelig fra dig selv): Som du har besluttet, at drikke er ikke en mulighed, og effectivly spærret vejen til glade rus, du er ikke længere et offer for din egen impulsivitet.

No Cure for Cancer

I et felt, der ikke er belastet af overvældende succes, at introduction af en lovende medicinsk indstilling som naltrexon alkohol behandling vil sandsynligvis fremkalde en smule overdrivelse. Den pludselige sving fra en oplevelse farvet af manglende fremskridt og pesimism til en aluring løfte om hurtige og nemme resultater kan og vil gøre folk mister deres balance i et stykke tid. Reaktionerne på naltrexon alkohol behandling er ingen undtagelse til dette. Dette er en rapport, der repræsenterer naltrexon alkoholbehandling på måde, der på den ene side er fair og afbalanceret, men som også er higly suggestive mod urealistiske forventninger, hvis du er lidt selektiv i, hvad du bemærke:

Hvis du holder et skarpt øje for potentielle ulemper, vil denne præsentation giver et præcist billede. Men hvis du er på udkig efter en hurtig og nem løsning til at deepseated problemer i livet, kan videoen føre dig til nogle helt urealistiske forventninger. Så lad os tage et nærmere kig på fakta og fiktion i forhold til naltrexon alkohol treatment.The tiltrækning af naltrexon alkohol behandling er dels, at du kun behøver at gøre en lille let opgave – at tage din pille – og resten er op til pharmadynamics af medicinen. Når du har deepseated forbehold om din egen evne til at overholde de strenge disiplin af selv pålagt afholdenhed, en medicinsk løsning, der fungerer uafhængigt af din selvkontrol lyder bare wonderfull. Hvis det også kommer med opbakning myndighed fra læger, medicinske tidsskrifter, sundhedssystemet i dit samfund, kan du begynde at sætte spørgsmålstegn, hvorfor du ikke blev tilbudt dette for lang tid siden? Obviosly dette er hvad du har brug for!

Men det skal bemærkes også, hvad der præcist natrexone alkoholbehandling er beregnet til at gøre. Dette er ikke kemisk lobotomi, da det efterlader 99% af din hjernefunktion urørt. Men det er ikke som at spise slik enten. Den medicin er beregnet til at tage en vital central del af din hjerne adfærd reguleringssystem offline. Pointen er, at din hjerne adfærdsmæssige feed back systemer er der en grund til. De er blevet bevaret, addapted og udviklet sig gennem æoner i vores biologial fortid. De tjener en central formål, som ikke kun er at gøre os glade eller misserable som omstændighed kunne være, men også for at vejlede os i retning af adaptiv adfærd. Det vil sige, adfærd, der tjener vores overlevelse og forplantning.

Det er sådan en alkoholisk patient beskriver sin oplevelse med naltrexon alkohol treatement:

“Jeg tilbragte 2 år ind og ud af AA. Det var elendige. Jeg var ikke en” AA person “på alle. Faktisk AA-møder gjorde mig lyst til at drikke. Min læge sætte min på naltrexon. Det virkede med det samme. Det faktisk arbejdede alt for godt. jeg ikke længere higede eller tænkt på alkohol, men jeg har heller ikke lide smagen af maden. jeg mistet interessen for sex. jeg mistede interessen for at være fysisk aktiv. jeg blev fordelt ud konstant. det var ikke bor på alle . så gik jeg ud af Naltrexone og genoptaget drikke. da jeg var klar til at prøve at give op alkohol igen, jeg gik tilbage til Naltrexone men tog kun en halv pille om dagen. Dette gjorde en enorm forskel. jeg stadig føler som om jeg don ‘ t nyde mange ting som før. Men jeg har ikke mulighed for at drukne mig selv i sprut. “

Det centrale problem med at tage vanedannende stoffer er, at vanedannende stoffer vil indføre ændringer i dine følelsesmæssige feedback-systemer. Mens tingene er en smule intetsigende, når ædru, vil de kemiske forbedringer til dine dopamin systemer gør næsten enhver input resultat i søde, bløde, blide eufori. Systemerne, der evaluerer dit miljø og din adfærd er normalt i et finjusteres balance, der lader dig sortere ud gode eller dårlige resultater og god eller dårlig opførsel.

Hvis du er meget optimistisk resultaterne en skæv lidt mod den positive side. Hvis du er meget pesimistic de bliver skæv en bits mod den negative side. Men disse variationer er ikke meget store og eventaully vil du vide med sikkerhed, præcist og realistisk, hvad der er godt for dig. Dette tjener en langsom tilpasning i retning af adfærd, der vil se dig overleve, forblive sund og ned linjen har nogle børn og masser af grand-børn.

Tage stoffer, der lader du føler euforisk om næsten alt vil kaste den hårfine balance måde off. Og dette er ikke en eksotisk bivirkning af at være en alkoholiker. Det er en vigtig grund til at folk tager stoffer eller drikker alkohol i første omgang.Og det er faktisk en af de centrale og vigtige måder at alkohol vil gøre skade på dig og din livssituation. Uden denne form for finjusteres feedback-system vil du have rationel tænkning kun at stole på vejledning mod noget, som du ønsker i livet. Og mens vi alle kan lide at tænke på os selv som intelligent eller smart, rationel tænkning spiller en meget mindre rolle i den måde, vi normalt gør beslutning og ændre vores adfærd.

Hvis du er higly intelligent og har både gode data og relevant erfaring, kunne rationel tænkning føre til nogle succes. Men det er sjældent. Og hvis du er mere gennemsnitlige er det ikke hvad du normalt stole på. Hvad guider adfærd i næsten alle normale situationer er instinkt og følelser. Når man ser på årsagerne til, at folk gør, hvad de gør, vil du finde ikke rationelle grunde, men emotionelle attraktioner. Disse følelsesmæssige reaktioner kan være dekoreret med effektiviseringer før eller efter. Men hovedparten af kontrollen er virkelig ned til emtional reaktion, følelsesmæssige attraktioner og vaner bygget på følelsesmæssige reaktioner.

Før videnskabelig psykologi fjernet de gamle myter om viljestyrke der var stærk tro på rationel tænkning, viljestyrke og vejledning af moralsk undervisning eller religiøs overbevisning. Disse vil hjælpe dig med at styre dit liv mod det gode og det bare. Da det viste sig, det var for det meste en illusion, gemmer sig det faktum, at vi alle handle baseret på instinkt, følelser og en skarp sans for egeninteresse. Opkald denne viljestyrke er misforstået og stole på rationel selvkontrol kun er en recipy på katastrofe.

Den opfattelse, at du har brug for selvkontrol i enhver og alle situationer, som du står over for, er meget fjernt fra den virkelighed: Du har brug for selvkontrol i vigtige situationer, hvor emotionel motivation er utilstrækkelig eller er i modstrid med din langsigtede interesse. Men mens det er sandt, at større sandheden er, at de fleste af jer adfærd er og bør være motiveret af følelsesmæssige reaktioner. Og hvis det ikke er tilfældet, vil du løbe tør for selvkontrol ressourcer hurtigere, at du kan sige “morgen pause”. Du faktisk har brug for dine følelsesmæssige reaktioner – gode og dårlige – til at guide dig til bedre beslutninger og bedre adfærd.

Fordi både naltrexon og alkohol i hver deres måde påvirker den naturlige følelsesmæssige system, er det let at se den ene som en korrektion af det andet. Men du bliver nødt til at genvinde en reel balance i dit følelsesliv, før du er fri for alkoholisme på nogen meningsfuld måde. De følelsesmæssige reaktioner, vi har, er en central del af den måde, vi regulerer adfærd og tilpasse sig det aktuelle miljø, som vi befinder os i. Den første ting at forstå om dette system er, at vi alle lever i et miljø, der er noget ændret i forhold . til det miljø, som vi er genetisk tilpasset til at overleve i Dette er en del af grunden til, at folk kan føle et behov for en rettelse og til at tage stoffer: for nogle mennesker kan det være svært at se nogen vej frem, der ikke er en blindgyde . For nogle mennesker nød relief bliver et spørgsmål om “nogen hvilken vej”, som der ikke længere er nogen troværdige alternativer.

Og så tager stoffer bliver en accepteret alternativ til adfærdsmæssige justeringer, der kunne føre til en fullfilling liv. Du kan være mere eller mindre skeptiske over for afvisning af en rationel langsigtet fokuseret addaptation til de muligheder offerred i vores kultur. Men den opfattelse, at moderne liv ikke tilbyder en levedygtig vej fremad for alle er ikke helt uden Merrit. Tager narkotika bliver et attraktivt alternativ til at finde distress nødhjælp og mild eufori selvom sucessfull levende. Og ingen skal være overrasket over, at tage stoffer vil virke attraktivt for en delmængde af den menneskelige befolkning, og at et behov for nød relif vil være en del af, hvad der sætter denne gruppe appart.

Læs mere om impulsivitet og borderline

En af grundene til sucessfull levende kan virke uden for rækkevidde, er, at selvkontrol synes at være en afgørende faktor i at få en uddannelse, et godt betalt job, og som har en mindre stressende liv miljø. Der er et par job, der er afhængig af at gøre, hvad der kommer naturligt, men de fleste af os tjene til livets ophold ved enten at gøre, hvad der er svært, eller har gjort det i fortiden (uddannelse) i en grad, der understøtter os nu. Så du ville antage, at mennesker, der får sig selv ind i afhængighed som et alternativ til sucessfull leve ville også være dem, der er i den lave ende af selvkontrol ressourcer.

Det er skidt i sig selv som selvkontrol er nøglen til sundhed, social harmoni og økonomisk succes. Men det er især uheldigt i forbindelse med at tage stoffer som selvstændige Controll er også nøglen til at vende et mønster af afhængighed.Hvilket betyder, at de, der har brug for en masse selvkontrol til at bekæmpe afhængighed i høj grad er blevet forvalgt fra en pulje af folk, der er lave i selvkontrol uanset årsagen. i virkeligheden er der stærke beviser, der forbinder lav selvkontrol med stofmisbrug. Du er derefter ikke længere er “at tage stoffer til at lave musik til at tage medicin til”, men du tager medicin for at gøre dig stoppe med at tage stoffer. Og hvis du tager fuld dosis hver dag, er du erstatte små og incremenal ændringer i din følelsesmæssige feedback-sløjfer med en wholsale lukke ned og tager offline hele systemet. Måske ville det kræve nogle carefull overvejelse til at gå med den indledende begejstring vidundere medicin.

Du bør bemærke, at denne metode er ikke rigtig medicinsk behandling for alkoholisme, er det snarere medicinsk støttet psykologisk behandling: Målet er udryddelse, og det er nået gennem fjernelse af givende oplevelser indtil det punkt, hvor sammenhængen mellem drikkevand og følelse euforiske reduceres til noget mere overskueligt. Den medicin har en psykologisk effekt, ikke en lindring eller helbredende virkning på noget at gøre med skader fra alkohol.

Så hvad naltrexon alkohol behandling promisses er en vej ud af afhængighed, der ikke kræver så meget rå selvkontrol, som du normalt ville være nødvendigt. Konkret du ikke behøver en konstant højt niveau af selvkontrol. Hvis holde et konstant niveau af selvkontrol er dig problem, hvad naltrexon alkohol behandling giver dig, vil lyde wonderfull. Indtil ud af kurs, at du indser, at dette dos ikke virkelig ændre meget. Og at ikke alle forandringer er til det bedre.

Med naltrexon alkohol behandling gør virkningsmekanismen det meget klart, hvad nytte og begrænsninger af medicinen er: Det fjerner muligheden for, at du vil have en virkelig god tid. Ikke alene vil det fjerne pleasureble virkninger af alkohol, men det vil også fjerne enhver placebo-effekt af at drikke. Den placebo-effekt, du kan have fra at tage et falsk lægemiddel eller ikke-alkoholiske drikke er afhængig af din krop producerer endorfiner (endogene opioide neuropeptider, “kroppens egen opium”). Så ikke alene behøver du har den virkning af alkohol, men du dont selv have den virkning af forventning, for socialisering eller grine som alle de bygger på endorfiner. Så mens naltrexon alkohol behandling holder din fra at få nogen kunstig buzz det gør det al også, men sikkert, at du har en nogenlunde misserable tid, mens andre peope nyde festen wheather de er ædru eller ej.

Men det gør ikke et liv i at drikke mindre attraktiv. Du vil stadig have minderne om den søde søde tid, når du var komfortable følelsesløs. Du går glip stadig at mørk eufori. Ligesom at være fysisk impotent ville ikke fjerne din lyst til sex, er naltrexone alkohol behandling ikke fjerne din grundlæggende ønske om alkohol mere end at blive låst inde i en afvænningsklinik ville gøre det. Din længsel efter en gentagelse, vil ikke være forskellig efter at du tager naltrexone. Og dine ressourcer til at styre din lyst og trang vil ikke være nogen bedre end hvad de plejede at være. Faktisk kan du gøre lige så godt ved at betale din svigermor at sikre, at du aldrig har det sjovt når du drikker. Hvis hun kunne være tilstrækkeligt afskrækkende at bremse din entusiasme, ville det sandsynligvis have stort set den samme effekt. Vil du så stoppe længsel efter en endeløs aften med venner, sjov og masser af vin? Sikkert ikke.

Hvilket betyder også, at du ville have til at forpligte sig til din beslutning om afholdenhed regelmæssigt, mens du tager naltrexon. I endnaltrexone alkohol behandling er et værktøj, der lader dig gøre en bestemt ting: Det kan du reducere den behagelige effekt af alkohol, hvis og når du tager det, før du drikker.

Bivirkninger af naltrexon alkohol behandling omfatter:

Angst

rastløshed

Øget tørst

Fælles eller muskelsmerter

Træthed

Besvimelse eller svimmelhed

Søvnløshed

Enhver person, der er allergisk over for det stof kan opleve symptomer, der ligner naltrexon overdosis symptomer, herunder:

Sløret syn

Hallucinationer

Tinnitus eller ringen for ørerne

Kvalme

Formindsk appetit

Hurtig hjerterytme

Udslæt

åndedrætsbesvær

Bivirkninger omfatter også en reduktion af din immunforsvar. Der er stor, hvis du tilfældigvis har en autoimune sygdom, men ikke så stor, hvis du er udsat for en influenza-virus eller en anden patogen. Din immunforsvar er der en grund til. Så mens din mor-in-law kan være en smerte, kan hun også være en smule mere sikkert end at tage et lægemiddel som naltrexon.

En engelsksproget version af denne artikel kan findes på adressen: