Psykolog Lyngby med fokus på stress og trivselsproblemer – venlig og kompetent

Berg Psykologi

Camilla Berg Kristensen
Autoriseret psykolog
Psykolog Lyngby med fokus på stress og trivselsproblemer – venlig og kompetent
kontakt@berg-psykologi.dk
Lyngby Hovedgade 54A,1
2800
Lyngby

Autoriseret psykolog i Lyngby med fokus på stress

Hvis du oplever en række uforklarlige og ubehagelige symptomer, kan det være tegn på stress. Det kan f.eks. være øget irritabilitet, øget følsomhed, søvnproblemer, kvalme/svimmelhed eller trykken for brystet.

Hos mig får du afklaring på, om dine symptomer tyder på stress eller andre problemstillinger. Hvis det er stress, får du ud fra en test et billede af, hvor galt det står til, og om du skal sygemeldes eller kan klare udfordringerne uden sygemelding.

Jeg har arbejdet professionelt med stress i 15 år, både som praktiserende psykolog, underviser på stress-kurser og som personalechef.

Du kan derfor få hjælp hele vejen igennem dit forløb – fra du mærker ubehagelige symptomer, du gerne vil af med – til symptomerne er reduceret så meget, at du gerne vil tilbage til arbejde eller finde noget nyt.

Du kan i langt de fleste tilfælde bruge din sundhedsforsikring hos mig eller du kan henvende dig som privatbetaler.

Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at høre mere.

Jeg er certificeret systemisk coach – jeg bruger især coachingværktøjer, når du enten skal håndtere de stressorer, du står overfor – eller når du skal til at nyorientere dig i karrieren.

Hvert år deltager jeg på stressbehandlerkonferencen på Københavns Universitet, sådan at jeg altid kan rådgive dig ud fra nyeste viden og forskning om stress.

Jeg er primært systemisk og narrativt orienteret.

Den systemiske tilgang er meget velegnet til at arbejde med relationer – private eller dem på arbejdet.

Den narrative tilgang er især effektiv når man arbejder med identitet eller forventninger til sig selv, hvilket ofte er en del af stressbehandling.

Fokus på balance i livet og arbejdslivet

Overordnet er jeg meget optaget af, hvordan man bruger sig selv rigtigt både på arbejdet og i privatlivet.

Alt for mange oplever, at der mangler energi og overskud i hverdagen. De drømmer om det gode liv, men er for udmattede til at gøre så meget andet end kigge på en smartphone.

Dér har jeg også selv været.

Mit fokus er derfor på at hjælpe andre til at opnå en bedre balance i livet, så energien og overskuddet vender tilbage – og stressen reduceres.

Derfor er målet altid “empowerment” af dig – det handler om at styrke dig, tydeliggøre dine ressourcer og coache dig til at få det liv, DU ønsker dig.

Psykolog med mange års erfaring fra private og offentlige arbejdspladser

Mine klienter sætter især pris på, at jeg rent faktisk ved, hvordan en arbejdsplads fungerer – og kan komme med helt konkrete råd til hvordan man f.eks. kan håndtere sin leder eller forhandle sig til bedre rammer.

Hvad skal du helt konkret gøre for at få det bedre

Når du er i et forløb hos mig, får du helt konkret rådgivning og værktøjer, der hjælper dig til at reducere symptomerne og få det bedre.

Undervejs i forløbet bliver de fleste klogere på, hvad der egentligt er vigtigt for dem i livet og/eller arbejdslivet, og hvordan de bedst kan opnå dette.