Tilføj din praksis

Tilføj din praksis ved at udfylde tilmeldingsformularen nedenfor. Proceduren kan være lidt omstændelig. F.eks. er der et par trin, der skal gøre to gange. Dette sikrer at alle data ender på de rigtige “hylder” sådan at din praksisprofil kan vises uden ventetid. Det er derfor vigtigt at følge proceduren og at man tager sig tid til at gennemføre alle de små trin.

Hvis ikke du er logget ind vil du blive bedt om at opgive din mail adresse og dit navn. Hvis du senere skal rette i din profil-tekst, så kræver det at du er oprettet som bruger og har adgang til din profil fra din brugerside.

Mere information i vejledning og brugerbetingelser.

Forberedelse

Det er en god idé at læse igennem, og danne sig et indtryk af, hvilke punkter tilmeldingsformen indholder. Du kan eventuelt skrive et udkast inden du går i gang med udfyldelsen. Når du er klar, kan du kopiere dine tekster ind i de passende felter.

Det er vigtigt at gennemføre denne forberedelese: For at klienter skal kunne danne sig et indtryk kræves et minimum af beskrivelser af din praksis. Praksis profiler, der kun består af Navn, data og links med et minimum af beskrivelse vil ikke blive accepteret.

 • Dette vil ofte være terapeutens egen navn. Eventuelt med tittel: Cand Psych. Lotte Skovsmose. Navnet for din praksis vil også fungere som overskrift på din profil øverst på siden.
 • Giv en kort beskrivelse af din praksis i en eller to sætninger. Vil blive vist i oversigter over praksisser. Eksempel: "Jeg har lang erfaring med håndtering af parforholdskriser. Jeg arbejder også i forhold til virksomeheder og samarbejde."
 • Kopier teksten fra feltet ovenfor. Denne kopi skal bruges til søgninger.
 • Uddanelse og efteruddannelse - kort form.
 • Her skal du skrive den sidste del af adressen, der begyder med https://system.easypractice.net/book/. Du kan finde linket på din profil hos Terapeut Booking under Indstillinger/Online Booking
 • Dette billede skal du også vælge som dit "terapeut foto" ude i høre side. Dette billede bruges både på din profil og i oversigter for søgning eller lister over lokale terapeuter.
 • Dette og de følgende felter bruges som afsnit i din profil. Du må gerne give hvert afsnit en passende overskrift. Og du behøver ikke at udfylde alle afsnit. Disse felter er ment som en struktur, der kan støtte, at du får beskrevet din praksis, sådan at du bedst muligt når dine klienter. Kan du sige noget om baggrunden for din praksis? F.eks. historisk eller om hvorfor du driver den? Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Har du efteruddanelse, som har betydning for hvordan du arbejder? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Kan du sige noget om, hvordan du arbejder, eller hvilke metoder du bruger? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Hvordan vil du beskrive dine faglige interesser? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Hvilke personlige oplevelser præger din praksis? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Kan du sige noget om hvad du oplever at dine klienter ofte har brug for at forstå eller lære? Nævn gerne flere ting eller flere slags klienter. Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Er der noget, som du har lyst til at sige til de, der overvejer at henvende sig med problemer eller udfordringer, som de har behov for at snakke med nogen om? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Kan du sige nogen om hvad dine klienter oplever at kunne bruge deres forløb til eller hvilket udbytte de oplever? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Er der noget som du har lyst til at sige til klienter som går med problemer, som de måske har behov for at snakke med nogen om? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 • Tilbyder du supervision af andre terapeuter? Dette felt bliver ikke vist hvis det er tomt. Husk at give din beskrivelse en passende overskrift.
 •  
MediaCreeper