Tilføj din praksis

Vi har nu åbent for tilmelding af din psykolog praksis. Inden du tilmelder dig bør du gennemlæse vores bruger betingelser. Her kan du få information om annoncering, pris, betingelser m.m. Åbner i ny fane: Brugerbetingelser.

Vejledning:

Det kan det være en god idé at tage sig tid til at forberede nogle tekster i forvejen. Alting fungerer bedst, hvis dine informationer er rimeligt dækkende. Du kan senere rette din profiltekst, hvis der er behov for det.

Forberedelse

Det er en god idé at læse igennem, og danne sig et indtryk af, hvilke punkter tilmeldingsformen indholder. Du kan eventuelt skrive et udkast inden du går i gang med udfyldelsen. Når du er klar, kan du kopiere dine tekster ind i de passende felter.

Det er vigtigt at gennemføre denne forberedelese: For at klienter skal kunne danne sig et indtryk kræves et minimum af beskrivelser af din praksis. Praksis profiler, der kun består af Navn, data og links med et minimum af beskrivelse vil ikke blive accepteret.

Registrer dig som bruger

Registrer dig som bruger på denne side. Du skal være registreret og logget ind for at kunne redigere din praksis profil.


Log ind

Hvis du vil ændre din praksisprofil, så skal du være logge ind. Derefter har du adgang til din bruger-side og til at redigere din praksis-profil.

Tilføj din praksis

Inden du er logget ind skal du bruge dette tilmeldings-skema (åbner i ny fane) til at redigere din praksis profil med. Du kan senere ændre i dine tekster, når det er nødvendigt.

Start med at registrere din praksis via skemaet her:

Du kan ikke rette din tilmelding uden at være logget ind. Brug link for logon menu (åbner i ny fane):

Fra din brugerside kan du senere redigere din praksis-profil.

Din brugerside